Vereniging

Wie zijn wij?

Wij zijn dé studievereniging van CMD. We organiseren alles wat je naast je opleiding nodig hebt. Van feesten tot sportactiviteiten. Maar ook workshops en tripjes die jou een betere CMD’er maken. 

Door lid te worden krijg je korting op onze evenementen, hulp bij je studie, toegang tot het ledenportaal en nog veel meer!

Geschiedenis

2009, het was midden in de zomer toen er geruchten te ronde gingen dat er een CMD Utrecht zou worden opgericht. Vele studenten meldden zich aan, en hoopten dat de studie daadwerkelijk zou gaan bestaan. Het was een langslepende onzekere tijd voor vele van hen, maar toen ergens in augustus kwam het verlossende nieuws: CMD Utrecht werd realiteit.

Het eerste jaar verliep niet altijd even voorspoedig, maar de studenten hielden zich staande en zette door, zoals een goede eerste lichting ook betaamd. Ook de leraren hadden het soms zwaar, veel van hen gingen er bijna aan onder door. Maar, samen met de studenten bleken zij een goed team, samen deelden zij het lot van het tot leven brengen van een nieuwe studie.

Na een korte vakantie te hebben gehad en een spetterend eerste introkamp voor de tweede lichting, brak in 2010 jaar 2 van CMD Utrecht aan. Enkele gesneuvelden ontbraken, maar het grootste deel kwam terug om de studie voort te zetten. Alles verliep steeds voorspoediger, maar toch waren er een aantal leraren en studenten die iets leken te missen. Wat maakt een studie nu echt compleet? CMD Utrecht was vanaf het begin al gedoemd om een enorm succes te worden, maar iets ontbrak nog, waardoor de weg naar succes nog niet helemaal kon verschijnen. En toen viel het kwartje, wat is nou een opleiding zonder studievereniging?

Een paar studenten kwamen samen door de ambitie die hen verbond. En spoedig werd MAD tot leven geroepen. Een studievereniging met grote ambities, die klein is begonnen. Een studievereniging met het oog voor de CMD student. CMD is een opleiding voor gemotiveerde mensen, maar ook CMD’ers kunnen soms een steuntje in de rug gebruiken. MAD werd in het leven geroepen om het voor alle CMD studenten tijdens de studie zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Want studeren moet ook leuk zijn! MAD is ontstaan met het doel om jullie CMD’ers extra tools aan te reiken om zo goed mogelijk te worden, interessante manieren te bieden om jullie kennis nog meer uit breiden en natuurlijk genoeg leuke ontspanningsmomenten te creëren. Allemaal rondom CMD Utrecht natuurlijk! Een studie met een studievereniging die meer delen dan alleen het lot om succesvol te worden. Passie is wat alles verbind en daarmee is het avontuur ook begonnen.